400 de cereri de angajari in Politie din sursa externa. Zepisi: "Am credinta ca avem cu cine face modernizarea Politiei dambovitene si a Politiei Romane"

Sursa: Adevarul
Luni, 08 Ianuarie 2018, ora 07:30
83 citiri
Programul de reforma aplicat in acest an in Politie este in plina desfasurare. Angajarile din sursa externa, dar si din scoala vizeaza domeniile: Siguranta publica, Politia Rutiera si unele dintre domeniile speciale. Pana acum s-au inscris peste 400 de candidati proveniti atat din sursa externa, cat si din scolile de politie. "Am terminat recrutarea de candidati pentru scolile de agenti. Am avut o surpriza placuta ca s-au inscris circa 400 de candidati. Am terminat, impreuna cu cele doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.