A. Tutuianu (PSD Dambovita), despre propunerea reformare a partidului, prin pierderea functiilor in cazul in care un membru are statutul de "inculpat"

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Martie 2015, ora 10:17
71 citiri
Viitorul statutut al PSD care va fi supus votarii in Consiliul PSD din 20-21 martie, prevede: "Calitatea de inculpat intr-un dosar de coruptie va fi sanctionata cu pierderea functiilor politice detinute in partid, dar si cu pierderea functiilor administrative si din Guvern. De asemenea si cei trimisi in judecata pentru fapte de coruptie sau cei arestati preventiv vor trebui sa faca un pas in spate si sa fie automat suspendati din functiile detinute, daca refuza sa-si dea demisia". "N-am ajuns ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.