Adevarul despre mitul alcoolului ca remediu de topire a grasimilor acumulate de sarbatori. "Nu este nimic mai neadevarat"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 04:17
29 citiri
Pe mesele romanilor au stat, la loc de cinste, bucate alese de sarbatori, insa foarte putini dintre ei au iesit invingatori in lupta contra kilogramelor in plus. Multi stiu din popor ca o palinca buna arde grasimile, dar medicii ne sfatuiesc sa avem mare grija de corpul nostru. "Nu este nimic mai neadevarat decat sa afirmi ca alcoolul topeste grasimile. Consumul exagerat de alcool duce la steatoza hepatica. Asta inseamna strat de grasime la nivelul ficatului, care se transforma in fibroza si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.