Adrian Paunescu si Alin Marina se razboiesc pentru sefia TSD Targoviste! Andrei Albu nu candideaza! VEZI AICI DECLARAEsIILE!

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 15:54
137 citiri
Doi tineri social-democrati si-au anuntat pana in prezent candidatura pentru sefia organizatiei municipale a TSD Targoviste. Este vorba despre Alin Marina, consilier on-line al premierului Victor Ponta si consilierul local municipal, Andrei Paunescu. ,,Am decis sa ma inscriu in aceasta cursa, alaturi de o echipa in care invit pe toti cei interesati de viitorul orasului si dispusi sa se implice intr-un program de actiuni, pe care il vom construi impreuna. Experienta m-a invatat ca este greu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.