Adrian Tutuianu, despre referendumul initiat de presedintele Iohannis: "Un cadru constitutional in care sa se reincarce politic"

Sursa: Adevarul
Vineri, 17 Februarie 2017, ora 10:24
26 citiri
Presedintele PSD Dambovita, sentorul Adrian Tutuianu, a declarat joi, 16 februarie, intr-o conferinta de presa, ca referendumul care va fi initiat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi un castig doar pentru seful de la Cotroceni, care se "reincarca politic". ''Referendumul, ca sa dam un raspuns cinstit, este un mijloc de reincarcare politica a presedintelui Iohannis. Referendumul are la baza nu dorinta de a consolida sistemul judiciar, ci dorinta presedintelui de a gasi un cadru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.