Adrian Tutuianu, sustinut de primarii PSD intr-o scrisoare deschisa: "Cerem tuturor liderilor partidului sa inceteze atacul la presedintele PSD Dambovita"

Sursa: Adevarul
Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 14:31
106 citiri
In urma aparitiei mai multor inregistrari in care senatorul Adrian Tutuianu ii critica pe mai multi ministri, dar si pe liderul Liviu Dragnea, primarii PSD din judetul Dambovita au semnat o scrisoare deschisa de sustinere. Primarii PSD din Dambovita au actionat in urma declaratiilor liderilor centrali ai partidului, precum si in urma aparitiei in presa centrala a unor discutii care au avut loc in cadrul Organizatiei PSD Dambovita. COMUNICAT INTEGRAL PSD DAMBOVITA, REMIS VINERI, 12 AUGUST 1. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.