Alegeri generale 2016 Dambovita. Alegatorii care au iesit din case la ora 7.00 sa voteze: "Cine se scoala de dimineata are castig de cauza"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 08:33
57 citiri
Alegeri generale 2016 Dambovita. Mii de damboviteni au iesit inca de la ora 7.00 la vot pentru a-si exprima optiunea la alegerile generale 2016. Cei mai multi spun ca romanii ar trebui sa iasa in numar cat mai mare la vot, pentru a da o sansa Romaniei sa se redreseze. Sectiile de votare s-au deschis duminica dimineata, la ora 7.00, in toata tara si in municipiul Bucuresti, peste 18,8 milioane de cetateni romani cu domiciliul sau resedinta in Romania sau in strainatate fiind asteptati sa isi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.