Alexandru Oprea:"Putem avea puncte de vedere diferite, dar in momentul cand am votat si am luat o decizie, mergem inainte"

Vineri, 17 Ianuarie 2020, ora 06:06
45 citiri
"Este un moment important pentru Organizatia PSD Dambovita. Cred ca este pentru prima data cand, in istoria organizatiei, mai multi candidati isi depun candidaturile pentru functia de conducere.
Am decis sa ma alatur acestei echipe si le multumesc colegilor mei primari, consilieri judeteni, colegilor mei parlamentari, doamnei presedinte pentru sprijin.
De ce m-am alaturat acestei echipe? Pentru ca eu cred in profesionalism, si cred ca il gasiti in aceasta echipa, cred in continuitate, si este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.