Bogdan Manole, presedintele UNPR Dambovita acuza!"PSD-ul isi face campanie pe bani publici!PSD-ul este administratia terorii in judet!" (VIDEO)

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 18:07
72 citiri
Presedintele UNPR Dambovita, Bogdan Manole ii acuza pe liderii PSD Dambovita de faptul ca isi fac campanie electorala pe bani publici, pe banii dambovitenilor. Manole incepe prin a-l da exemplu pe managerul Companiei de Apa Targoviste, secretarul executiv PSD, Alexandru Oprea, ca pentru a-si indeplini obligatiile si sarcinile ce ii revin ca si director de campanie electorala a social democratilor este in concediu medical de la institutia pe care o conduce . Asadar concediu medical platit din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.