Cazul apei infestate de la Pucioasa. Dosarul a ajuns la DNA pentru ca "exista suspiciunea platii fictive a unor sume de bani "

Sursa: Adevarul
Marti, 18 Octombrie 2016, ora 22:33
83 citiri
Sursa de apa a cinci localitati din nordul judetului Dambovita a ajuns subiect de investigatii pentru procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit unui comunicat remis de IPJ Dambovita. In luna ianuarie, zeci de mii de locuitori din Pucioasa, Branesti, Vulcana Pandele, Vulcana Bai si Doicesti au ramas fara apa dupa ce apa din barajul Pucioasa, principala sursa de apa a fost infestata cu bacteria Clostridium. Autoritatile au recunoscut ca barajul nu a mai fost curatat de ani de zile, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.