Ce cadou de nunta a primit romanul Florin Marin de la sotul sau, preotul pensionar Philip Clements: "A costat 100.000 de euro. Acum vrem in Maldive"

Sursa: Adevarul
Marti, 02 Mai 2017, ora 15:43
89 citiri
Cuplul gay format din Florin Marin (24 de ani) si preotul pensionar Philip Clements (78 de ani) din Anglia s-a mutat in Romania, la Bucuresti, dupa ce au facut cununia in Marea Britanie. Tanarul "Florinel", asa cum isi spune pe Facebook, originar din comuna damboviteana Visina, este oficial domnul Clements si poarta pe deget un inel cu diamnate mostenit de la mama fostului prelat.
Preotul Philip Clements a declarat ca, prin aceasta casatorie, vrea sa atraga atentia Bisericii Anglicane cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.