Cele doua unitati medicale implicate in cazul pacientului cu viermi se acuza reciproc. Medic: "Sunt sanse ca pacientul sa fi plecat cu larve in picior de la spital"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 08:16
44 citiri
Controlul DSP Dambovita in centrul medico-social in care este internat barbatul care s-a prezentat cu viermi in picior la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste este departe de a fi finalizat. In timp ce personalul medical de la Centrul din Bucsani acuza Spitalul ca nu au curatat pacientul la chirurgie si l-au trimis inapoi cu crustele pe picior, medicii de la Targoviste spun ca barbatul reprezinta un "caz neglijat". Reprezentantii Centrului Medico-Social din Bucsani ii acuza pe medicii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.