Cine este noul partener de viata al romanului Florin Marin, proaspat despartit de batranul Clements: "Este spaniol si a fost casatorit cu o romanca"

Sursa: Adevarul
Marti, 03 Octombrie 2017, ora 17:30
21 citiri
Florin Marin, tanarul de 24 de ani ajuns in atentia presei tabloide din Romania si Marea Britanie datorita relatiei cu un fost preot anglican, sustine ca si-a gasit in Spania un nou partener de viata. Florin i-a spus adio britanicului cu 50 de ani mai in varsta din cauza unui motiv des intalnit prin partile noastre - bataia - dupa cum Adevarul a aratat in urma cu cateva zile. "Mi-a luat imediat ultimul model de Iphone. I-am zis: " Tanarul care a fost cap de afis in presa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.