CITESTE AICI mesajul Inspectoratului Sef al IPJ Dambovita cu ocazia Zilei Politiei Romane! La multi ani Politiei Romane!La multi ani politistilor din Dambovita!

Vineri, 25 Martie 2016, ora 15:05
102 citiri
Astazi, 25 martie, la ceas aniversar, sub semnul Bunei Vestiri, doresc sa transmit La multi ani politistilor de pretutindeni! Fie ca aceasta sarbatoare sa aduca impliniri si bucurii in sufletul politistilor si personalului contractual din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita. Ne mandrim cu 194 de ani de atestare documentara a Politiei Romane Moderne. De-a lungul timpului, politia, institutie fundamentala a statului de drept, a urmat o serie de reforme, devenind o entitate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.