CJ Dambovita, precizari despre drumul distrus de o firma care si-a facut de cap in Muntii Bucegi. "Raul a fost deja creat"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 02 August 2017, ora 15:23
88 citiri
Consiliul Judetean Dambovita mentioneaza, intr-un comunicat de presa, ca nu a primit nicio notificare oficiala din partea firmei care executa lucrarea din Bucegi, cu privire la intentia demararii unor lucrari, asa cum prevede legislatia in vigoare. Hotelierii din zona s-au revoltat dupa ce un un utilaj a efectuat lucrari de excavare pe drumul de legatura DJ 713 Dichiu - DJ 714 Zanoaga. "Autoritatile judetene au luat act de gravitatea celor intamplate si au intreprins, in acest sens, toate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.