Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere vine cu vesti bune in ceea ce priveste modernizarea si largirea la patru benzi a DN 7, Baldana- Targoviste-Sinaia.

Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 12:05
155 citiri
Contractul a fost scos la licitatie si, in acest moment, au fost depuse oferte pentru inceperea lucrarilor, proiectul ridicandu-se la o valoare de 210, 63 milioane de lei, fara TVA.
"Astazi( n.r. ieri, 10 octombrie a.c.) s-a incheiat termenul limita de depunere a ofertelor pentru atribuirea prin achizitie publica a contractului destinat largirii la patru benzi a DN 7, intre localitatile Baldana si Titu (km 30+950 - 52+350). Pentru acest contract, care prevede proiectarea si executia unor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.