Comunicat de presa OMV Petrom Rezultatele celor cinci serii ale Taberei Meseriasilor in 2017 25 septembrie 2017 * in 2017, au fost organizate cinci serii ale Taberei Meseriasilor destinate elevilor din invatamantul tehnic si profesional * Au beneficiat de

Sursa: Dambovita
Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 11:27
68 citiri
Bucuresti, 25 septembrie - Cea de-a treia editie a proiectului Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei, organizata de OMV Petrom, la Bran, s-a incheiat. 286 de elevisi 49 de profesori de la 23 de scoli profesionale si licee tehnologice din judetele Arges, Bacau, Dambovita si Buzau au beneficiat de locuri gratuite in tabara, iar 52 de elevi vor beneficia de burse de 500 de lei/luna in acest an scolar.

"Elevii celei de-a treia editii a Taberei Meseriasilor au reusit sa realizeze, alaturi de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.