Consilierii judeteni au aprobat rectificare bugetara Sume necesare pentru plata salariilor pe luna octombrie in centrele de la Racari, Niculesti, Bucsani si Tuicani

Sursa: Dambovita
Luni, 16 Octombrie 2017, ora 11:26
69 citiri
Consiliul Judetean Dambovita s-a reunit in sedinta ordinara in data de 13.10.2017, ora 13:00, care s-a desfasurat in "Sala Unirii" a sediului administrativ. Au fost prezenti 34 de consilieri din cei 35. Prezent la lucrarile sedintei a fost si prefectul judetului, Antonel Jijiie. Initial pe ordinea de zi au fost 14 proiecte de hotarare si o informare. Inca de la inceputul sedintei, presedintele CJ, Alexandru Oprea a anuntat ca trei proiecte vor fi retrase de pe ordinea de zi si anume:

Proiect ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.