Cristian Stan: "Complexul Turistic de Natatie va deveni un punct de atractie important nu numai pentru targovisteni, ci si pentru turisti"

Joi, 19 Ianuarie 2017, ora 18:17
53 citiri
Complexul Turistic de Natatie reprezinta cel mai mare proiect pe bani europeni implementat de administratia publica la nivelul municipiului Targoviste. Avand in vedere ca bazinul olimpic din cadrul complexului se bucura de un real succes, atat in randul amatorilor, cat si in randul profesionistilor, municipalitatea s-a gandit sa dezvolte mai mult zona de langa amplasamentul sportiv. "Avem proiecte importante pentru aceasta zona, undeva chiar langa Complexul de Natatie vrem sa construim un hotel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.