Cum decurge programul national de inregistrare a tuturor proprietatilor din Romania intr-un registru unic: "Exista edili care refuza sa faca ordine in acte"

Sursa: Adevarul
Vineri, 14 Decembrie 2018, ora 12:32
63 citiri
Cadastrul gratuit garantat de Programul National de Cadastru si Carte Funciara (PNCCF) este refuzat de firmele care au pierdut monopolul si de primarii care ascund nereguli, potrivit Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI). Potrivit datelor furnizate de ANCPI, au fost inregistrate cu finantare proprie pana acum, gratuit pentru cetateni, aproximativ 1.130.000 de proprietati. Numarul lor ar putea fi insa mult mai mare. "Cel mai mare proiect din tara, creat in beneficiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.