Cum s-a transformat un ateu in pictor de icoane si biserici. Vasile Negus: "Cand credeam ca o sa mor, disperat, am cerut ajutorul lui Dumnezeu"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Septembrie 2016, ora 16:48
77 citiri
Vasile Negus (49 de ani) este un pictor cunoscut in toata lumea pentru lucrarile sale. Se descrie drept un pictor de factura mistica, bizantina, familist convins si cu frica de Dumnezeu. De altfel, religia l-a transformat dintr-un ateu inrait intr-un crestin desavarsit, intr-un moment de cumpana al vietii sale. "O icoana se picteaza foarte greu. Ca cineva sa picteze o icoana, trebuie sa stapaneasca si sa cunoasca neaparat aspectele ei tehnice si hermineutice, iar aceasta se poate invata cel mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.