DAMBOVITA: Prefectul Marinescu, suparat foc pe directoarea adjuncta de la Pensii: Sa-si schimbe atitudinea fata de oameni!

Duminica, 01 Martie 2015, ora 23:59
200 citiri
Nu doar transportatorii publici de persone au fost luati in vizor de prefectul judetului Dambovita - Ioan Marinescu, in cadrul sedintei Colegiului Prefectural! Reprezentantul Guvernului a avut reprosuri si la adresa functionarilor si mai ales a conducerii Casei de Pensii.

"Va rog foarte mult sa va schimbati atitudinea fata de cetateni si fac referire la doamna director executiv adjunct Niculae. O rog foarte mult sa-si schimbe atitudinea fata de oameni si comportamentul fata de colegi. Nu ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.