De Ziua Nationala a Romaniei, studentii basarabeni din Targoviste au depus coroane de flori in Piata Tricolorului. Vezi aici mesajele lor de ziua nationala:

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 20:57
75 citiri
De Ziua Nationala a Romaniei, studentii moldoveni din Targoviste au mers in Piata Tricolorului, unde au depus coroane de flori la mormantul eroilor si au sarbatorit aceasta zi, cu o mare insemnatate pentru ei. Tinerii au transmis, prin intermediul Gazeta Dambovitei, cateva mesaje de De Ziua Nationala a Romaniei.

Alexandru Esarna "Pamantul, istoria si limba sunt in esenta cei trei piloni pe care se tine neamul". Cum nimeni altul nu o putea spune mai bine decat Ion Druta, neamul romanesc mereu a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.