Denisa Bobeica, producatoare si colectionara de ii romanesti: "Sunt foarte bucuroasa ca tinerii din ziua de azi au inceput sa imbrace ia"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Iunie 2016, ora 17:17
87 citiri
Denisa Bobeica (42 de ani) are studii in design vestimentar, a terminat facultatea de management si acum urmeaza un doctorat in istorie. Lucreaza cu tesatorese din tot judetul Dambovita si creeaza porturi traditionale dambovitene pe care le vinde in magazine de artizanat. Ca sa pastreze autenticitatea iilor si poalelor pe care le face, Denisa lucreaza numai la razboiaiele vechi de tesut, pe care le-a mostenit multe dintre ele. "Am inceput prin a colectiona si apoi am inceput sa si produc. Asta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.