Deputatul Radu Popa a cerut demisia Laurei Georgescu de la sefia CNA pentru apelativele folosite tot mai des la tv: "vita incaltata", "mamelar", "zdreanta umana"

Sursa: Adevarul
Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 07:13
80 citiri
"Eu? Eu nu ma simt vinovata cu nimic! Pentru ce sa imi dau demisia?", ar fi spus sefa CNA, potrivit deputatului Radu Popa. "Cel putin pentru puroiul care curge zilnic in casele oamenilor, revarsat din televiziunile avide de audienta si pe care unii o poreclesc productie jurnalistica. Pentru abuzurile de limbaj comise in fiecare seara pe mai multe posturi TV. Pentru apelativele pe care le-am auzit la mai multe televiziuni si care incalca flagrant art.41 si 45, alin.1 din Codul audiovizualului si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.