Directorii de deconcentrate, vescina problema a prefectilor de Dambovita: "tratati fiecare om care va intra in birou cum vreti dumneavoastra sa fiti tratati"

Sursa: Adevarul
Duminica, 31 Mai 2015, ora 09:49
69 citiri
"Sunt dezamagit de faptul ca, in aceasta sala, exista oameni care nu acorda institutiei, nu lui Marinescu, respectul care trebuie. Asa cum, in institutiile pe care le conduceti, vreti sa fiti respectati, asa si aceasta institutie doreste sa fie tratata cu respect. Inca exista o tendinta de imbrobodire. Daca cineva are impresia ca, in secolul informatiei, cel care detine temporar functia de prefect nu este informat, se insala. Lucrurile se afla si vedeti foarte bine, zi de zi, in presa si peste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.