Doliu la Detasamentul Moreni, acolo unde lucra pompierul spulberat de soferul baut si las. "Am pierdut un profesor, un cadru militar dedicat"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 11:14
36 citiri
Plutonierul major Adrian Catalin Buleandra, in varsta de 46 de ani, pompierul mort in accidentul produs in comuna damboviteana Valea Lunga, ar fi trebuit sa fie duminica de serviciu. In semn de regret fata de pierderea suferita, colegii sai de la Detasamentul Moreni i-au aprins lumanari sub tabloul de grup, iar comanda unitatii a arborat doliul la poarta. Colegii sergentulu major Adrian Buleandra au tinut sa ii aduca un ultim omagiu si au aprins lumanari la tabloul de grup din incinta untitatii. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.