Dumitru Miculescu, copresedinte PNL Dambovita:" Eu si echipa PNL nu ne lasam intimidati de marsaviile la care recurge Esutuianu si gasca lui!"

Luni, 09 Mai 2016, ora 18:07
50 citiri
"PSD este atat de disperat de scaderea in sondaje incat nu ii mai ajung promisiunile electorale si de aceea recurge la diversiuni rasuflate si minciuni nerusinate. PSD si Adrian Tutuianu, presedintele organizatiei, au facut ceea ce i-a invatat tatucu Iliescu, "au creat un monstru"! Un partid care intoxica spatiul politic si medicat si seamana frica, ura, saracie si disperare. Un an de zile am raspuns acuzatiilor acestui monstru numit PSD si nu mai revin asupra explicatiilor. Nu imi este rusine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.