Eleva care se ia la tranta cu sistemul: "Cei doi copii din Retezat si-au pierdut viata din cauza iresponsabilitatii parintilor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 15:52
56 citiri
Anna Andronache, eleva in clasa a VII-a la Scoala Coresi din Targoviste, un adevarat fenomen de lupta impotriva sistemului educational din Romania, acuza pe Facebook faptul ca cei doi copii din Retezat, surprinsi de avalansa, si-au pierdut viata din cauza "iresponsabilitatii parintilor lor". "Au murit doi copii de varsta mea din cauza ambitiilor si iresponsabilitatii parintilor lor. Unul dintre ei a inceput alpinismul la 8 ani. Am avut si eu 8 ani acum nu foarte mult timp si stiu ca nu voiam ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.