Familia tinerei ucise la coafor de fostul sot violent: "Incepe sa iasa la iveala faptul ca Politia n-a luat niciun fel de masuri"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Martie 2018, ora 14:44
68 citiri
Familia Alexandrei, tanara ucisa de subofiterul MApN, Florin Oprea, in coaforul din localitatea damboviteana Titu, spune ca toate problemele de la Politia Titu incep sa iasa la iveala, dupa ce IGPR a anuntat ca seful IPJ Dambovita este cercetat in acest caz pentru superficialitate in indeplinirea atributiilor de serviciu. Seful Politiei Dambovita, comisar-sef de politie Danil Zepisi, este cercetat de Directia Control Intern a IGPR in cazul crimei din coaforul din Titu. Anuntul a fost facut, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.