Fostul ministru Vlad Voiculescu ii lauda pe elevii de 10 din orasul natal si il critica pe premierul Mihai Tudose despre care "stim ca a copiat vreo 50 pagini"

Sursa: Adevarul
Joi, 29 Iunie 2017, ora 08:19
47 citiri
Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, lauda performantele elevilor din Pucioasa care, la Evaluarea Nationala, au reusit sa obtina media 10 pe linie. Voiculescu dezproba, in acelasi timp, alegerea ca premier al Romaniei a lui Mihai Tudose, despre care "stim ca a furat". "Citesc cu bucurie despre performantele elevilor din orasul meu. Unii au luat 10 curat la examen, altii au luat 10 la matematica, altii au luat note mari in ciuda unor probleme grave de sanatate. Pe unii ii cunosc, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.