Fostul preot englez casatorit cu un roman isi cheama sotul langa el, desi s-au separat: "Vrea sa ma mai vada o data inainte sa moara"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Decembrie 2017, ora 14:33
29 citiri
Chiar daca ii merge bine alaturi de spaniolul Jeronimo Jesus de Vega, tanarul gay Florin Marin (24 de ani), cunoscut pentru relatia pe care a avut-o cu fostul preot englez Philip Clements (79 de ani), nu poate sta departe de sotul sau. Acesta din urma este bolnav si l-a rugat pe Florinel sa ii dea sansa sa il mai vada o data inainte sa moara. Din luna octombrie, Florin Marin, alias "Florinel de la Visina", se iubeste cu un barbat de origine spaniola, pe nume Jeronimo Jesus de Vega (48 de ani). ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.