FOTO Copii fortati sa circule pe marginea drumului national in lipsa unui microbuz scolar. Primar: "Este autobuz, dar ei n-au rabdare sa astepte"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Martie 2017, ora 13:59
37 citiri
Zeci de elevi isi risca viata in fiecare zi, in comuna damboviteana Raciu, pentru ca sefii primariei locale n-au reusit pana acum sa le puna la dispozitie un microbuz scolar. In zona circula mai multe autobuze care asigura transportul in comun, insa nu la orele la care copiii termina cursurile. 25 de elevi din satul Suta Olteni merg aproape in fiecare zi pe jos, pe marginea Drumului National 72 care face legatura in Gaesti si Ploiesti. Se expun unui pericol mare, avand in vedere ca drumul este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.