FOTO Marius Stoian, fotograful care s-a apucat de "meserie" fara sa vrea. "La fiecare eveniment incerc sa surprind emotii, lacrimi, zambete pana la urechi"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 15:16
65 citiri
Cum a inceput pasiunea pentru fotografie "Am inceput acum 4 ani, odata cu primul meu aparat foto. Dupa ce m-am casatorit i-am zis sotiei sa ne luam si noi un aparat sa facem poze cand mai plecam prin tara. Era un compact super zoom de la Nikon din seria L, nu mai stiu exact modelul. A inceput sa imi placa sa fac poze la orice. Apoi am inceput sa studiez si usor, usor, aparatul nu imi mai satisfacea cerintele. Asa am ajuns la primul DSLR - un Nikon D3100, un aparat excelent pe care practic am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.