FOTO Muzeul satesc facut de un scriitor in casa parinteasca. Printre exponate se numara si copaia in care era leganat: "Cum sa arunci asa ceva?"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Martie 2017, ora 15:30
61 citiri
Gioni Badea (73 de ani), un scriitor dambovitean stabilit in Bucuresti, si-a amenajat in casa parinteasca din comuna Varfuri un adevarat muzeu satesc. Detine exponate de o valoare inestimabila. In muzeul sau se gasesc piese si obiecte cu o vechime cuprinsa intre 20 si 180 de ani. Scriitorul spune ca incearca in felul acesta sa lase o mostenire tinerilor care s-au imprieteni prea mult cu "englezismele" si nu mai stiu ce este aceea o vartelnita, spre exemplu. Locatia in care Gioni Badea a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.