FOTO Peste 5.000 de lumanari au fost aprinse la "Calea Luminii". Autorul proiectului: "Targovistea merita acest simbol, candela"

Sursa: Adevarul
Joi, 05 Aprilie 2018, ora 23:35
60 citiri
S-a luminat centrul orasului Targoviste joi seara, cand peste 5.000 de lumanari au fost aprinse la evenimentul numit "Calea Luminii". De pe treptele catedralei Mitropolitane, pe Bulevardul Carol I si pana la gara, mii de oameni au aprins lumanari cu gandul la cei trecuti in nefiinta.
Evenimentul, unic in tara, are loc in fiecare an in Joia Mare din Saptamana Patimilor si a fost initiat in urma cu 19 ani de pictorul targovistean Mihai Serbanescu. "Atunci cand vrea Dumnezeu totul se rezolva. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.