FOTO Primarul care acuza o teapa masiva cu plantatiile de arbori Paulownia. "Am ales sa investesc pentru ca s-a facut foarte multa publicitate"

Sursa: Adevarul
Marti, 04 Iulie 2017, ora 15:09
141 citiri
Plantatia de Paulownia a devenit in ultimii ani o afacere demna de luat in calcul, daca este sa tinem cont de profitul frumos obtinut din lemnul valoros. O plantatie ingrijita ca la carte poate produce, potrivit specialistilor, pana la 30.000 de euro la hectar. Numai ca, asa cum se intampla in orice domeniu, esecul poate fi usturator daca nu este ales cu grija terenul sau planta nu este ajutata sa creasca. Marian Tachianu, agricultor din Dambovita, spune ca Paulownia este o mare teapa, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.