FOTO Un bulevard si strazile adiacente din Targoviste, lasate fara gaze noaptea trecuta. "Nici pe vremea lui Ceausescu nu se opreau gazele"

Sursa: Adevarul
Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 07:43
44 citiri
Sute de persoane care locuiesc la case, in zona centrala a Municipiului Targoviste au ramas fara gaze, din cauza unei avarii la o conducta principala. Supararea oamenilor a fost ca angajatii Distrigaz au tratat cu superficialitate acest caz si nu au anuntat la timp oprirea alimentarii. Ba mai mult, au incercuit zona afectata cu o banda galbena, fara ca niciun angajat sa lucreze pe timpul noptii, desi oamenii au fost nevoiti sa doarma si la temperaturi de 10 - 15 grade in case. Avaria s-a produs ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.