FOTO VIDEO Sute de simpatizanti PNL au protestat in fata Prefecturii Dambovita: "Dragnea, te asteptam la Targoviste cu elicopterul"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 07:34
43 citiri
Aproape 800 de simpatizanti PNL au protestat, luni, in fata Prefecturii Dambovita impotriva Guvernului si a PSD, dar si pentru prezentarea publica a motiunii de cenzura. Protestatarii au adus cu ei pancarte cu mesaje precum: "PSD, ciuma rosie", "Dragnea, te asteptam la Targoviste cu elicopterul" sau "Scapa Romania de napasta #PSDragnea". Autoritatile spun ca protestul nu a fost autorizat. Protestatarii s-au strans in Piata Tricolorului din Targoviste, in frunte cu liderii PNL Dambovita - Marius ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.