GEST: Otelinox si Ambasada Republicii Coreea, suport material pentru Centrul de zi pentru copii cu autism si sindrom Down "Sfanta Maria"

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 16:26
291 citiri
Otelinox SA, companie cu management coreean, cu sediul in Targoviste, cu suportul Ambasadei Republicii Coreea din Romania, a organizat o strangere de fonduri iarna aceasta, pentru a oferi suport si pentru a aduce putina bucurie in inimile copiilor de la Centrul de zi pentru copii cu autism si sindrom Down "Sfanta Maria" din Targoviste.

Conducerea Otelinox SA a implicat in strangerea de fonduri, in egala masura personalul administrativ si toti angajatii companiei, care au contribuit cu bucurie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.