Gilia Claudia, PSD Dambovita: "Presedintele tarii a reusit sa-i invrajbeasca pe romani, a incitat si a alimentat protestele" (VIDEO)

Luni, 06 Februarie 2017, ora 15:07
45 citiri
De o saptamana subiectul principal dezbatut in toate mediile este cel al ordonantei de urgenta numarul 13, privind modificarea Codului Penal, timp in care din ce in ce mai multi romani protesteaza atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara, acestea fiind considerate cele mai mari manifestatii din ultimii 25 de ani. Daca pana acum nemultumirile au fost impotriva OUG 13, acum ca aceasta a fost abrogata, protestatarii, dar si adversarii politici ai PSD solicita demisia Guvernului. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.