GRUPAREA "NASU" O profesoara de romana a racolat minore alaturi de alti barbati. Fetele erau drogate si obligate sa se prostitueze

Sursa: Adevarul
Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 00:50
671 citiri
Procurorii DIICOT din Dambovita au dejucat planurile unei grupari periculoase care trafica minore in vederea prostitutiei.

Printre cei care se ocupau activ de racolarea fetelor si de gasirea clientilor era si o profesoara de franceza si limba romana care preda la Grupul Scolar de Transporturi Auto din Targoviste.

In total vorbim de o grupare formata din 12 membri. Liderul gruparii era condusa de Bucur Daniel din Razvad, detinatorul unui club in Castellon, care era supranumit "Nasul". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.