Iacob Ciprian renunta la candidatura de independent la Targoviste. Reclama actiuni criminale. "Familia este mai importanta decat orice pentru mine"

Sursa: Adevarul
Marti, 19 Aprilie 2016, ora 12:31
93 citiri
"Multumiri Doresc sa multumesc din suflet celor 2.562 de targovisteni care prin semnatura lor sustin candidatura mea ca independent la functia de primar al municipiului Targoviste. Vreau sa multumesc celor 18 prieteni care m-au ajutat la strangerea cele 2.562 de semnaturi pentru candidatura mea ca independent. Multumesc tuturor celor care m-au incurajat si m-au convins sa imi anunt candidatura, fie ca au facut-o pe Facebook sau in mod direct, pe strada, in parc, la biserica sau la locul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.