Incepe inscrierea copiilor la clasa pregatitoare. In Dambovita, peste 4000 de copii sunt asteptati sa se inscrie. Vezi calendarul:

Marti, 21 Februarie 2017, ora 15:48
58 citiri
Calendarul si metodologia de inscriere a copiilor la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2017 - 2018 au fost puse in dezbatere la Ministerul Educatiei. Potrivit proiectului, cererile de inscriere se completeaza incepand cu 27 februarie 2017, online sau la unitatea de invatamant.

Potrivit informatiilor oferite de inspectorul scolar general adjunct profesor Gabriel Istrate, conform datelor centralizate la recensamantul copiilor de 5-6 ani de catre unitatile de invatamant dambovitene, pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.