Inspector scolar, despre eleva care si-a scris nemultumirile de la scoala pe Facebook: "Ar putea deveni o Ioana d'Arc a invatamantului romanesc"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Februarie 2017, ora 15:43
68 citiri
Inspectorul general al ISJ Dambovita, profesorul Sorin Ion, a declarat ca institutia nu are, deocamdata, niciun motiv sa intervina in "conflictul dintre generatii" de la Scoala Coresi, acolo unde o eleva de 14 ani isi critica pe pagina sa de Facebook profesorii, dar si sistemul de invatamant romanesc. "Nimeni nu detine adevarul absolut, oricat de revolutionare ar fi declaratiile sale. Noi nu negam si ar fi gresit din partea noastra sa facem asta, ca este un conflict intre generatii. Daca elevei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.