Inspectorul scolar general Sorin Ion: " Sa speram ca nu vom avea in lunile urmatoare un aflux de schimbari de domiciliu catre anumite scoli"

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 13:41
75 citiri
Se apropie perioada inscrierilor la scoala, iar Inspectoratul Scolar Dambovita are in aceasta perioada in lucru restabilirea circumscriptiilor scolare, tema care da batai de cap in fiecare an. Asta pentru ca cea mai mare parte dintre parintii targovisteni vor sa isi inscrie copiii la scolile considerate cele mai bune din oras, lucru care face ca unele unitati sa aiba clase supraaglomerate. Pe acest subiect, la prima conferinta de presa organizata de ISJ Dambovita anul acesta, inspectorul scolar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.