Interviu cu Mos Craciun, personajul enigmatic care ajunge de 17 ani in Targoviste: "Fur mereu din aerul pe care il respira tanara generatie"

Sursa: Adevarul
Luni, 25 Decembrie 2017, ora 11:53
149 citiri
De 17 ani soseste neincetat in fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti, in apropierea Sarbatorii Nasterii Domnului. Omul care il intruchipeaza pe Mos Craciun si-a facut un obicei in a oferi cadouri tuturor copiilor care il colinda.
Cand ai venit prima oara in Targoviste, Mosule? Cam de pe timpul primarului Iulian Furcoiu, deci de prin 2000-2001. Copiii din Targoviste il asteapta in permanenta cu sufletul curat si Mosul ii rasplateste pe fiecare in parte. Am trei zile in care ma intalnesc seara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.