Intre doua vizite la Vila Bratienilor, nr .1 in PNL Dambovita l-a angajat pe nr. 2 din organizatie! In sectorul bugetar, evident!

Marti, 13 Iunie 2017, ora 20:14
58 citiri
Liberalii damboviteni isi aduc singuri grave prejudicii de imagine, ca si cum si-ar fi pus in cap sa se umple de ridicol public. Nu numai ca le lipsesc complet mesajele de substanta specifice unei opozitii care se doreste o alternativa pentru cetatenii votanti, dar prin ceea ce fac par ca ii ajuta pe pesedisti, in deterimentul propriului interes politic declarat.

Liberalii locali au reusit sa inchida definitiv un subiect care arde un judet sub fief rosu: angajarile la stat pe pile si relatii. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.