Ionut Vulpescu, din nou in carti la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale. Adora carti precum "Micul print" si "Marele Gatsby"

Sursa: Adevarul
Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 15:44
49 citiri
Targovisteanul Ionut Vulpescu, in varsta de 40 de ani, fost elev al Seminarului Teologic din Targoviste, a fost propus pentru a prelua portofoliul de la Ministerul Culturii, in cabinetul Grindeanu. Vulpescu a studiat Filosofia la Universitatea din Bucuresti, dar a urmat si cursurile Facultatii de Teologie Ortodoxa Bucuresti.
Forurile de conducere ale PSD si ALDE urmeaza sa aprobe marti lista viitorului Guvern, care va fi condus de Sorin Grindeanu. Luni seara, Liviu Dragnea a declarat ca lista ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.