Iulian Vladu :"Administratia PSD a lui Esutuianu a dus la falimentul judetului" Adrian Esutuianu:" Asistam la o gargara politica, de la un individ care nu a inteles nimic"

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 11:27
55 citiri
"Compania de Apa Targoviste - Dambovita este imaginea falimentului administratiei PSD, patronate de Esutuianu Adrian. Scandalul declansat de presedintele Consiliului Judetean si de primarul interimar al municipiului Targoviste, care in ultimele zile solicita pe tonuri inalte demisia conducerii CATD, nu este decat o petarda publica rasuflata, menita sa salveze ce se mai poate din imaginea unei administratii incompetente si necredibile. Esutuianu Adrian si Stan Cristian trebuie sa-si prezinte de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.